La Casa El Poble Com aplegar Preus i Tarifes Contacte


 

La construcció de la casa es remunta a temps inmemorables, quan Bocairent encara no existía com a tal, en temps àrabs, denominant-se Bekirent.
La casa es situa a la part jueva del barri antic, ja que a Bocairent convivien pacificament les tres cultures ( jueva, cristiana, àrab) .


La casa, al llarg de la història, ha tingut diferents reformes, però sempre ha conservat el seu encant que a dia de hui encara perdura en les seues enormes i gruixudes parets de pedra, que la fan fresca a l’estiu i càlida a l´hivern.


En l’úlima reforma realitzada per a adaptar – la a les necessitats dels postres clients del segle XXI, hem incorporat un sistema de calefacció radiant per a una completa comoditat dels postres hostes.

Serà per a vosté una experiencia inolvidable com ho feien els postres avantpassats, refugiat-se al recer de la roca.També podràn gaudir d’una petita cova a la sala d’estar, on podràn passar les hores parlant, jugant amb els joc de taula…


La casa també conta amb televisió i canal plus.Una cuina amb micrones, placa vitroceràmica, frigorífic / congelador Aixa com tots els elements necessaris per a l’elaboració dels seus menjars.


L’accés a la casa és fàcil i es situa a pocs metres del centre neuràlgic del centre.Quan estiga a la balconada de la casa podrà contemplar les conegudes “ covetes dels moros “ i admirar la seua bellesa.Li assegurem una visita inolvidable al nostre poble i un benestar que farà que ens torne a visitar en les sues pròximes vacances.


Si vosté és amant de la natura, té la Serra Mariola, un parc natural a la seua disposició perquè respire el seu aire pur i puga admirar la seua flora i fauna.També podrà recórre els seus nombrosos camins i refrescar – se en les seues fonts naturals.Els més atrevits podran banyar – se en les aigues gelades del riu Vinalopó.